Fysiomekka avasi maaliskuussa 2018 uuden toimipisteen Fit Kuopion yhteyteen. Kuka on toimipisteellä vastassa? Uudet hierojamme esittäytyvät! Hei! Olen Jarno Eskelinen, koulutettu hieroja Savon sydämestä. Työssäni rakastan erityisesti sitä, että yksikään asiakas ei ole samanlainen ja siksi kohtaankin jokaisen asiakkaan yksilönä. Hieronnassa sovellan erilaisia tekniikoita aina tilanteen ja asiakkaan kaipaaman avun mukaan. 

Vapaa-aikani kuluu monipuolisten liikuntamuotojen parissa, jonka vuoksi kiinnostus kehonhuoltoon ja työmotivaatio on huipussaan. 

Minut löydät Fit Kuopion toimipisteeltä. Käy varaamassa itsellesi hieronta-aika, niin tehdään sinusta paras versio itsestäsi.

Asiakkaiden arviot Facebookissa:

“Jarno on tosi ammattitaitoinen hieroja! Vähän kokemattomampi kuin Aki, mutta erittäin hyvä silti ja erityisesti painelutekniikat ovat hyvin hallussa. Sijaintina myös Fysiomekan toimipiste Fit Kuopion yhteydessä on varsinkin kaikille Männistö-Saarijärvi-Kelloniemi läheisyydessä loistava!”

”Selkäjumin availua Jarnon käsittelyssä Fit Kuopiolla, suosittelen!!!”


Hei! Olen Iida Savolainen, lupsakka immeenen Kuopijjosta.

Olen ollut pienestä pitäen kiinnostunut tuki- ja liikuntaelin sairauksista sekä kehon hyvinvoinnista, joten hierojan ammatti oli luonnollinen uravalinta. Lajitaustaa on muun muassa kertynyt kilpatasolta jalkapallosta sekä salibandysta.

Hieron pehmeän napakoin ottein aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Minua on helppo lähestyä ihmisenä, joten varaa aika hierontaan niin annetaan yhdessä kireyksille kyytiä! 

Asiakkaiden arviot Facebookissa:

”Iida Savolainen FitKuopilla on voimakasnäppinen hieroja! Hyviä kotihoito-ohjeita sain kotiläksyksi.”

”Iida Savolainen Fit Kuopiolla osaa hommansa. Aion käydä jatkossakin.”

Fit Kuopion hierojamme ovat palveluksessanne arkipäivisin klo 9-21 välillä.